Opskrifts detaljer
|
Navn |
Tom Yum Goong |
Beskrivelse |
Tom Yum Goong er en spicy rejesuppe der stammer fra Thailand. Den er både stærk og syrlig! |
Nøgleord |
Autentisk Tom Yum Gung suppe |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Suppe |
Opskriften er læst: |
4608 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
12 |
tigerrejer med skal |
2 cm. |
galanga rod |
2 cm. |
ingefær |
2 stængler |
citrongræs |
1 spsk. |
koriander rod |
5 |
kafir-lime blade |
4 |
små friske chili |
2 fed |
hvidløg |
1 liter |
grønsags boullion |
2 spsk. |
fish-sauce |
1 tsk. |
rørsukker |
8 |
cherry tomatere |
12 |
champignoner |
2 spsk. |
smagsneutral olie |
1 håndfuld |
koriander blade |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Forberedelse: Pil rejerne og gem skallerne. Skær galangaen i tynde skiver, skær ingefæren i tynde stave og hak citrongræs, koriander rod, chili og hvidløg groft. |
2 |
Tilberedning: Varm olien op i en gryde, og steg rejeskallerne hårdt i et par minutter, fisk skallerne op, og tilsæt galanga, ingefær, citrongræs, koriander rod, chili og hvidløg, og steg det et par minutter (sørg for at det ikke branker.). Tilsæt boullion, limeblade, fish-sauce og rørsukker og lad det simre i 15-20 minutter. Halver cherry tomaterne og skær champignonerne i skiver. Tilsæt tomater, champignon og rejer i suppen og lad det koge i ca. 3 minutter. Server suppen og garner med korianderblade. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|