Opskrifts detaljer
|
Navn |
Ramen-nudelsuppe |
Beskrivelse |
Ramen er en nudelsuppe, der oprindeligt blev importeret til Japan fra Kina i Meiji-perioden. I nyere årtier, er det blevet en meget populær ret i Japan, som er tilpasset til den japanske smag. Ramen restauranter (ramen ya) dukker op i tusindvis i en store verden og forhåbentlig snart også her i DK. Ramens popularitet worldwide skyldes det faktum, at det er en billig, mættende og sund suppe. |
Nøgleord |
Her en variant med oksekød, man kan også bare prøve med kylling som kon og bouillon. |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Suppe |
Opskriften er læst: |
4481 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
100 g |
oksekød (gerne fra steak det skal være mørt) |
6 dl |
god oksebouillon |
1/2 |
spsk misopasta |
. |
frisk revet ingefær |
. |
saft fra 1 lime |
1 |
æg - næsten hårdkogt |
1/2 |
pakke risnudler her er brugt tykke |
1 |
håndfuld spæde spinatblade |
. |
Lidt friske koriander |
1 |
forårsløg fint snittet |
1/2 |
chili fint snittet (hvis man har lyst) |
1 skefuld eller 2 |
bambuskud |
evt. |
frisk rødbede eller raddike i meget tynde skiver |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Sæt nudlerne i blød i kogende vand. Kog ægget. Steg kødet i lidt olie og krydr med salt og peber. Det må meget gerne være rødt, så vend det bare hurtigt på panden. Sæt til side. Bring bouillon i kog, snit grøntsager. Vend spinaten i lidt olie på panden. Kom nudler, kød, grønt i en stor skål. Sluk for suppen og rør misopasten ud i. Hæld den kogende suppe over de andre ingredienser i skålen, pynt med koriander og ægget. |
2 |
Behøver ikke at nævne at det skal være en GOD oksebouillon. Lidt svampe er også godt i retten, steg dem som spinaten og krydr med salt og peber. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|