Opskrifts detaljer
|
Navn |
Cremet jordnøddekylling |
Beskrivelse |
|
Nøgleord |
karry ret |
Tilføjet af |
per1234 |
Kategorinavn |
Fjerkræ |
Opskriften er læst: |
3650 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
1 spsk. |
vegetabilsk olie |
1 spsk. |
Rød karrypasta |
500 g |
kyllingebrystfilet i tern uden skind |
2.5 dl. |
kokosmælk |
1 spsk. |
fiskesauce |
1 spsk. |
brun farin |
50 g |
grovkornet jordnøddesmør |
Pynt: |
Citronbåde til pynt |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Varm olien op i en wok eller sauterpande. Tilsæt karrypasta og steg i 1 minut. Rør kyllingetern i og sauter dem gyldenbrune i 4-5 minutter. Tilsæt alle resterende ingredienser undtagen citronbåde og kog op. |
2 |
Skru ned for blusset og lad simre uden låg i 10-12 minutter, til saucen begynder at tykne. |
3 |
Server retten med dampkogte, langkornede ris og citronbåde. |
4 |
Drik en Chang |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|